EBS TV

Evenementen
Precies een half jaar geleden werden evenementen met meer dan 100 bezoekers verboden. Sindsdien is er in Nederland geen concert, festival of dansavond geweest zonder corona maatregelen. Waar clubs en discotheken totaal geen perspectief hebben, lijkt men in het buitenland het feesten weer als de normaalste zaak van de nacht te zien en mag het betaalde voetbal binnenkort experimenteren zonder de anderhalvemeter maatregel.

Oplossingen
Terwijl de IC opnames en sterftecijfers gelukkig afnemen, worden nieuwe maatregelen getroffen op basis van het aantal positief geteste personen. Wat zeggen deze cijfers nou precies en valt het een nog wel met het ander te rijmen? Artiesten die al hun optredens zagen verdwijnen waren de afgelopen tijd veelvuldig te zien via streamingsdiensten en vulden zo toch vele huiskamers met mini-concerten en muzikale klanken. Ook daar lijkt een einde aan te komen en zoeken artiesten creatief naar oplossingen.

Toekomst
Samen met René Graafsma, Stayfan van Bergen, Stacey Seedorf en Raymond Patrick Teunisse blikt Frederique Durlacher terug op het afgelopen half jaar, maar wordt ook naar de toekomst gekeken en zij nemen een aantal opvallende corona bewegingen door.