Meldpunt Sociale Verzekeringen

Sociale verzekeringen
Er zijn vele manieren om met sociale verzekeringen te maken te krijgen, in aantallen, soorten en maten. De ervaringen blijken nogal te verschillen van zeer positief, naar zeer negatief. Om de verschillende ervaringen te kunnen inventariseren is er het
Meldpunt Sociale Verzekeringen.

Analyses
Om te komen tot een continue analyse van wat er gaande is en de belevingen om te zetten in beschrijvingen van wat er er wel en niet goed gaat. De goede ervaringen worden gepubliceerd en gecommuniceerd. De nare ervaringen worden omgezet in actie om tot verbetering te komen.

Financieel Verbond
Dat betekent in eerste instantie dat er bezien gaat worden of en op welke wijze vorm kan worden gegeven aan een gegroepeerde bezwaar- en claimprocedure. Indien mogelijk zal er een voorstel op maat worden gedaan voor een individuele claim met als basis een passende uitvoeringsovereenkomst. Er zal daarbij aansluiting worden gevonden bij het netwerk van het Financieel Verbond om de meest efficiënte en effectieve werkwijze voor je mogelijk te maken.

Aanmelden
Indien je je wil aanmelden bij het Meldpunt Sociale Verzekeringen dan kan dat door in onderstaand formulier je gegevens in te vullen. Je donateurschap is tevens een lidmaatschap voor het verkrijgen van informatie over financiële zaken en algemene belangenbehartiging. 
Dit doe je door een bedrag van € 17,08 over te maken naar
bankrekeningnummer NL 15 KNAB 0257 3869 04
ten name van Respect Beheer en Management BV
onder vermelding van Meldpunt Sociale Verzekeringen en je postcode/huisnummer.

Een email verzenden kan ook: mail@renegraafsma.nl. Je kan dan bijvoorbeeld ook bijlagen toevoegen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  Meldpunt

  Uw bericht

  captcha

  Post kan naar:
  Meldpunt Sociale Verzekeringen
  Postbus 79
  3738 ZM MAARTENSDIJK