Telegraafsma #67: Dascha. Wat is er werkelijk gebeurd?

Zwijgen is voor daders, ……..

Wat is er werkelijk gebeurd?
Op 28 november 2015, ja – inderdaad 8 jaar geleden –  is er een einde gebracht aan het leven van Dascha. DIRECT WERDEN DE CONCLUSIES GETROKKEN, ZONDER ONDERZOEK, EN HET DOSSIER GESLOTEN (klik link). Wat nu met jou gedeeld kan worden is dat na jaren van onderzoek bewezen kan worden dat de conclusies niet blijken te kloppen. Mogen we zeggen: ‘de aanhouder wint?’. Er is een rapportage gevonden van de vastlegging ‘van de aanrijding met een trein’ waaruit blijkt dat de verhalen, de conclusies, helemaal niet blijken waar te zijn. Het zijn, voor de gelegenheid, verzonnen verhalen gebleken. KIJK MAAR HIER (klik link) VOOR EEN CITAAT, DE EERSTE REGELS VAN DAT RAPPORT. De vraag ‘Wat is er werkelijk gebeurd?’ krijgt dan een hele andere betekenis.

Schikken?
Het Openbaar Ministerie heeft, in ‘het geval van Dascha’ een voorstel gedaan: “René, het is inderdaad geen zelfdoding. Als we er nu een ongeval van maken, kun je er dan mee leven? Kunnen we dan het dossier sluiten?”.

Ik denk het niet.
………………………………..:
niet alleen voor Dascha, voor iedereen. Voor iedereen die ‘vastloopt in het systeem’. Voor iedereen die ‘het leven wil blijven delen’.

Zwijgen is voor daders
Help alsjeblieft, met de ongemakkelijke waarheid dat de beschikbaarheid van middelen enorm kan helpen, om iedereen die het nodig heeft kracht en een stem te geven. Niet alleen Dascha, maar vooral om ‘samen te laten zien dat het kan om ‘het systeem te veranderen’. Het ‘zwarte licht’ weg te nemen. Het zwijgen te doorbreken, om het leven te blijven delen. (klik link)

We weten meer, van het hoe en waarom. We kennen de eersten die niet meer zwijgen.
Jouw hulp doet er toe. Het verzoek is dit bericht zoveel mogelijk te delen.

Dit bericht is geplaatst in Dascha met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.